Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

Lush V2 Bug List Options · View
Guest
Posted: Wednesday, September 12, 2012 11:53:05 PM

Rank: Lurker

Joined: 12/1/2006
Posts: 537,383
It's gone now. Nutbag

ETA: It's back again but from a different friend.
overmykneenow
Posted: Monday, September 17, 2012 4:18:00 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 6/8/2010
Posts: 1,022
Location: United Kingdom
The handy dandy new Confirmation of friend added seems to send out two messages saying the same thing

Warning: The opinions above are those of an anonymous individual on the internet. They are opinions, unless they're facts. They may be ill-informed, out of touch with reality or just plain stupid. They may contain traces of irony. If reading these opinions causes you to be become outraged or you start displaying the symptoms of outrage, stop reading them immediately. If symptoms persist, consult a psychiatrist.

Why not read some stories instead

NEW! Want a quick read for your coffee break? Why not try this... Flash Erotica: Scrubber
Shylass
Posted: Monday, September 17, 2012 8:04:15 AM

Rank: Gingerbread Lover

Joined: 1/6/2012
Posts: 3,595
Location: Trumpton, United Kingdom
jj01 wrote:
I have one friend whose status images are posting on my page. I've never had that happen before.


I've had that for a couple of days. And it's always the images I'm not comfy looking at, never the ones that make me laugh. Embarassed


Ut incepit fidelis, sic permanet.

***
********************************CLICK THE BANNERS TO BUY THESE WILLY-STIFFENING BOOKS!********************************
gav
Posted: Monday, September 17, 2012 2:19:53 PM

Rank: Code Monkey

Joined: 12/25/2006
Posts: 1,251
Location: Syd, Australia
Quote:

I have one friend whose status images are posting on my page. I've never had that happen before.


These were always blocked from the code, thought it was only fair that you decide what you see:

[ ] Hide your friends blog images from your activity feed
LauraLee_sugah
Posted: Monday, September 17, 2012 2:56:36 PM

Rank: Purveyor of Sweetness

Joined: 9/10/2011
Posts: 2,345
Location: the sweet, sunny south, United States
gav wrote:


These were always blocked from the code, thought it was only fair that you decide what you see:

[ ] Hide your friends blog images from your activity feed


gav.... i love it when you answer my questions before i ask.... <3

Shylass
Posted: Monday, September 17, 2012 2:57:30 PM

Rank: Gingerbread Lover

Joined: 1/6/2012
Posts: 3,595
Location: Trumpton, United Kingdom
gav wrote:


These were always blocked from the code, thought it was only fair that you decide what you see:

[ ] Hide your friends blog images from your activity feed


love7

Ut incepit fidelis, sic permanet.

***
********************************CLICK THE BANNERS TO BUY THESE WILLY-STIFFENING BOOKS!********************************
Guest
Posted: Tuesday, September 18, 2012 12:40:31 AM

Rank: Lurker

Joined: 12/1/2006
Posts: 537,383
gav wrote:


These were always blocked from the code, thought it was only fair that you decide what you see:

[ ] Hide your friends blog images from your activity feed


Yep- figured that out a couple days ago. haha Thanks!
Shylass
Posted: Tuesday, September 18, 2012 2:01:58 AM

Rank: Gingerbread Lover

Joined: 1/6/2012
Posts: 3,595
Location: Trumpton, United Kingdom
I need to forward a sent message to somebody, but when I hit the Forward button, it takes me to a blank form. Is this a bug, or am I meant to copy and paste the message into a new one? confused5

Ut incepit fidelis, sic permanet.

***
********************************CLICK THE BANNERS TO BUY THESE WILLY-STIFFENING BOOKS!********************************
nicola
Posted: Tuesday, September 18, 2012 3:56:00 AM

Rank: Matriarch

Joined: 12/6/2006
Posts: 25,527
Location: The Orgasmatron
Shylass wrote:
I need to forward a sent message to somebody, but when I hit the Forward button, it takes me to a blank form. Is this a bug, or am I meant to copy and paste the message into a new one? confused5


The "To" field should be blank, the subject line the same, with FW: at the front, and the body message should be there, with a line break above it: ================================

If that's not happening, please send a message to Gav via the Help link up top, letting him know what browser you are using icon_smile

I don't know if that feature works on smart phones, are you trying to forward messages using one of those or your laptop?
lafayettemister
Posted: Tuesday, September 18, 2012 11:45:14 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 10/4/2010
Posts: 6,373
Location: Alabama, United States
I really like the feature that sends us a message when someone accepts a friend request, but there's an issue. The link to the person's wall goes to a different profile. If the person's name is "whatever" the link will go to someone whose Profile name is "whatever".









When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser. Socrates
Shylass
Posted: Tuesday, September 18, 2012 12:18:33 PM

Rank: Gingerbread Lover

Joined: 1/6/2012
Posts: 3,595
Location: Trumpton, United Kingdom
nicola wrote:


The "To" field should be blank, the subject line the same, with FW: at the front, and the body message should be there, with a line break above it: ================================

If that's not happening, please send a message to Gav via the Help link up top, letting him know what browser you are using icon_smile

I don't know if that feature works on smart phones, are you trying to forward messages using one of those or your laptop?


I am, indeed using my Shiny. The whole form was blank, including the text body. Gav said I had to stop sending him mail after he had to pay the extra postage on the unasked-for industrial-sized pair of used knickers I sent him in the last PM. Still, until he blocks me, I guess one more wouldn't hurt...

Ut incepit fidelis, sic permanet.

***
********************************CLICK THE BANNERS TO BUY THESE WILLY-STIFFENING BOOKS!********************************
DirtyMartini
Posted: Tuesday, September 18, 2012 3:08:53 PM

Rank: Purveyor of Poetry & Porn

Joined: 10/19/2009
Posts: 5,790
Location: Right here on Lush Stories..., United States
lafayettemister wrote:
If the person's name is "whatever" the link will go to someone whose Profile name is "whatever".



So...Whatever accepted you friend request...and not mine? Damn, I might have to stop using her name in my tags...dontknow


You know you want it, you know you need it bad...get it now on Amazon.com...
Lush Erotica, an Anthology of Award Winning Sex Stories

nicola
Posted: Tuesday, September 18, 2012 4:10:52 PM

Rank: Matriarch

Joined: 12/6/2006
Posts: 25,527
Location: The Orgasmatron
lafayettemister wrote:
I really like the feature that sends us a message when someone accepts a friend request, but there's an issue. The link to the person's wall goes to a different profile. If the person's name is "whatever" the link will go to someone whose Profile name is "whatever".


I'm sorry, I don't understand what you're getting at here. Can you message Gav with the details please.
magnificent1rascal
Posted: Tuesday, September 18, 2012 4:51:16 PM

Rank: Divine Rapscallion

Joined: 8/15/2010
Posts: 3,018
Location: On the ragged edge of disaster
nicola wrote:


The "To" field should be blank, the subject line the same, with FW: at the front, and the body message should be there, with a line break above it: ================================

If that's not happening, please send a message to Gav via the Help link up top, letting him know what browser you are using icon_smile

I don't know if that feature works on smart phones, are you trying to forward messages using one of those or your laptop?


Trying to forward a sent message has always opened a blank message field for me, even when using my desktop computer.
I shall inform Gav of the specifics. hiding

Maggie Rascal
lafayettemister
Posted: Saturday, September 22, 2012 8:01:39 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 10/4/2010
Posts: 6,373
Location: Alabama, United States
Just a few minutes ago when I clicked on a profile, this is what came up.....








When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser. Socrates
WellMadeMale
Posted: Saturday, September 22, 2012 2:59:05 PM

Rank: Constant Gardener

Joined: 9/30/2009
Posts: 10,298
Location: Cakeland, United States
lafayettemister wrote:
Just a few minutes ago when I clicked on a profile, this is what came up.....




evil5 Which browser & operating system are you utilizing? Looks like you could use a dose of Interferon, Mister.

If ya can't beat 'em... pay someone to do it for you.
lafayettemister
Posted: Monday, September 24, 2012 6:56:26 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 10/4/2010
Posts: 6,373
Location: Alabama, United States
WellMadeMale wrote:


evil5 Which browser & operating system are you utilizing? Looks like you could use a dose of Interferon, Mister.


Windows operating system, whatever the newest version is. Browser is Google Chrome. I've have three anti-virus programs, none have picked up anything. And I only get these types of warnings on Lush, no other sites. But if you have any recommendations for virus/spyware/malware programs I'm all ears, eyes.

Interferon.. funny. As a baby/toddler I had several doses interferon during the 30+ surgeries I had on my throat for internal growths that blocked my airway. Fun times.





When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser. Socrates
Frank
Posted: Monday, September 24, 2012 8:37:37 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 11/16/2011
Posts: 9,278
Location: Pleasure dome, United Kingdom
lafayettemister wrote:
I really like the feature that sends us a message when someone accepts a friend request, but there's an issue. The link to the person's wall goes to a different profile. If the person's name is "whatever" the link will go to someone whose Profile name is "whatever".


d'oh! Yes, I have had this problem as well. First letter correct, but then just directed to a randomly selected name!

lafayettemister wrote:
Just a few minutes ago when I clicked on a profile, this is what came up.....




Brick wall I've found this on numerous occasions.
I believe it is as a result of a 'bad' posting on the profile you wish to visit.
Just message your friend to let them know. They may know which posting is the suspect. evil5

My 2 cents



________________________________________________________________

Experience is not what happens to you; it's what you do with what happens to you.
Aldous Huxley

gav
Posted: Monday, September 24, 2012 3:01:26 PM

Rank: Code Monkey

Joined: 12/25/2006
Posts: 1,251
Location: Syd, Australia
Frank is correct. Google see's a link to a known malware site and reports this error.
If you need this removed, send me a message.
Guest
Posted: Wednesday, October 17, 2012 10:41:30 PM

Rank: Lurker

Joined: 12/1/2006
Posts: 537,383
Omit.
CurlyGirly
Posted: Friday, October 19, 2012 6:56:13 AM

Rank: CurlyFries

Joined: 10/5/2012
Posts: 1,778
Location: United States
I deleted a blog entry, because the pic I hotlinked Shhh broke bad on me and turned into a little square. However, if you view my page as a guest or as another Lushie it still shows up, as someone was kind enough to point out.

Also, I received a comment on a pic, which I can see in his activity feed, but when I click on it I get a 404 error. This seems to happen randomly. I was logged in there when I tried to see the pic/comment.

http://www.lushstories.com/curlygirlywolverine/images/76367#comments


Ok, I'm gonna quit my bitchin now. Thanks, Gav! icon_biggrin



It won a potato. Aren't you intrigued?



JamieW
Posted: Thursday, October 25, 2012 3:35:38 AM

Rank: Forum Guru

Joined: 6/22/2012
Posts: 231
Location: United Kingdom
My profile is missing badge, My author one came through fine but my autobiographer one has not.
Callisto
Posted: Thursday, October 25, 2012 9:43:31 PM

Rank: Rocker of the cocker

Joined: 8/23/2010
Posts: 2,858
Location: A secret, United States
JamieW wrote:
My profile is missing badge, My author one came through fine but my autobiographer one has not.


You still need to add a pic to your image gallery. It looks like that's the only thing you're missing. Once you do that, give it at least 24 hours and it should show up.

Coco
Posted: Thursday, November 08, 2012 2:45:11 PM

Rank: Story Lover

Joined: 7/22/2011
Posts: 4,443
Location: Fantasy City, United States
What's the deal with the forum search feature? I keep getting a database error when I try to use it. I've tried it at least 5 times yesterday and today.

JessicaX
Posted: Sunday, November 11, 2012 12:04:09 AM

Rank: Story Verifier

Joined: 6/6/2011
Posts: 501
Location: Minneapolis, United States
This site has become almost unusable for me with my iPad 1, iOS 6.0 is not an option for any iPad 1 user. Is this goodbye for me? When I push "post" I will be crashed and gone. From all the problems I hear now, lush v1 was heaven...never a problem. I don't want to leave!



crazydiamond
Posted: Sunday, November 11, 2012 1:37:45 AM

Rank: Clever Gem

Joined: 7/17/2011
Posts: 2,286
Location: Exactly where I should be!, Canada
cocokisses wrote:
What's the deal with the forum search feature? I keep getting a database error when I try to use it. I've tried it at least 5 times yesterday and today.


I noticed that as well, the only way around it , I've found, is not to search the entire forum, pick a particular area, such as "the pub" and then it works.
Trouble is though, if you can't remember what area you need to be searching, you are a bit stuffed really.

nicola
Posted: Sunday, November 11, 2012 2:24:02 AM

Rank: Matriarch

Joined: 12/6/2006
Posts: 25,527
Location: The Orgasmatron
If you search anything other than a single forum, the search may crash, depending on what time of day you're searching.

The reason being, there are up to 20K members on at any time, and lots of people are doing searches.

With almost 1 million forum posts, that's a LOT of data for our couple of servers to deal with. Adding several more servers would solve the problem, but costs are prohibitive.

I've asked to have it changed so you can only search specific forums, that will do away with the problem, but mean if you don't know where you're meant to be looking for something, it will be rather time consuming.

Sorry, that's the way it is at the moment. We're working on solutions to make things smoother.

irishlad123
Posted: Monday, November 19, 2012 7:48:02 AM

Rank: Active Ink Slinger

Joined: 11/8/2012
Posts: 49
Location: Ireland
I have been noticing an issue with the chat window function recently. I will type something in and it can take a while to go through, if it goes through at all. Then it will show up the same message, two or even three times.
lafayettemister
Posted: Monday, November 19, 2012 1:09:49 PM

Rank: Forum Guru

Joined: 10/4/2010
Posts: 6,373
Location: Alabama, United States
I'm still unable to send private message/black box from someone's profile. If I click on the "Send an online message" link, type a message an hit "Enter" or click "Reply", the message just stays there. Nothing happens. I have to go to my list of friends, scroll down until I find them, then hover over their name and use the drop down menu to send a box.

Hitting "Enter" just moves the cursor down a line within the box.







When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser. Socrates
crazydiamond
Posted: Monday, November 19, 2012 1:41:48 PM

Rank: Clever Gem

Joined: 7/17/2011
Posts: 2,286
Location: Exactly where I should be!, Canada
lafayettemister wrote:
I'm still unable to send private message/black box from someone's profile. If I click on the "Send an online message" link, type a message an hit "Enter" or click "Reply", the message just stays there. Nothing happens. I have to go to my list of friends, scroll down until I find them, then hover over their name and use the drop down menu to send a box.

Hitting "Enter" just moves the cursor down a line within the box.



I think it has something to do with the "hit " area of the button LM, "enter" DOES NOT WORK i agree, and if you hit the button random, it does not either, try putting the cursor right on the word "send" the second time, that's been working for me.

Users browsing this topic
Guest 


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.1.6 (NET v4.0) - 11/14/2007
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.